Новости

нова версія інтегрованої системи безпеки C4

ВІД 15 ГРУДНЯ 2022 РОКУ

Доступна нова версія інтегрованої системи безпеки C4, а саме C4 2022.Наша команда розробників працювала над новими функціями, щоб зробити систему C4 більш зручною та відповідною до ваших вимог та очікувань.

Окрім покращення деяких функціональних можливостей, усунення системних помилок і проблем, ми зосередилися на одному з найбільш очікуваних клієнтами атрибутів в попередній період під час розробки нової версії. Відповідність параметрам стандарту в області безпеки – EN 50131 Європейський стандарт для систем сигналізації, який визначає вимоги до електроохоронної та аварійної сигналізації, встановленої в будівлях. Згаданий стандарт визначає основні правила для апаратних пристроїв, а також визначає кілька вимог до програмного забезпечення, за допомогою якого цими пристроями керують.

Оскільки C4 — це програмне рішення, яке керує кількома пристроями, зазначений стандарт також застосовується до системи C4. У новій версії C4 2022 дотримано параметр, вказаний стандартом, автоматичне блокування програми при не активності оператора. Завдяки цій функції програмне забезпечення не тільки відповідає стандарту безпеки, але й піднімає систему C4 на вищий рівень безпеки.

Це лише один приклад із нашого різноманітного портфоліо новинок. Спробуйте нову версію C4 2022 і насолоджуйтеся всіма її перевагами.