Новости

Ефективні та безпечні інструменти профілактики COVID-19 від UNIVIEW

Коли переважно інфекційне захворювання COVID-19, вірус поширюється по всьому світу, не визнана межа, весь світ охоплений панікою. Згідно з останніми новинами, загальна підтверджена кількість випадків, наприклад, у Франції перевищує 180 000. На щастя, з початку травня відносна швидкість зростання числа випадків постійно знижується в міру збільшення загальної кількості пацієнтів. Люди почали повертатися до роботи по всьому світу, студенти і школярі – в навчальні заклади. Але як уникнути подальшої перехресної інфекції? Лихорадка є одним із попередніх визнань COVID-19, виявлення та ізоляція людей з лихорадкою, безумовно, є ефективним способом уникнути подальшого виявлення поширення вірусу в громадських місцях.  

Продукти для скринінгу температури Uniview тепер допомагають безпечно повернутися дітям у школи та університети, дорослим на свої приватні робочі місця. Продукти прості в установці та використанні. У порівнянні з традиційними інструментами скринінгу температури безконтактного виявлення уникнути набагато безпечніше і дозволяє перехресного зараження. Високоточний скринінг (погрішність виявлення ± 0,4 ℃) не пропускає ні одного ненормального стану здоров’я. Голосові сповіщення створюють і негайно забезпечують інформування персоналу в ранковий час пік, люди з лихорадкою можуть бути миттєво виявлені.

 Ці продукти, безумовно, є важливими інструментами профілактики, такими як маски. Uniview, світовий лідер у галузі продуктів та рішень для відеоспостереження, бере на себе відповідальність за допомогу у боротьбі з Covid-19 завдяки своїй великій серії продуктів для скринінгу температури тіла.

Офіційний дистриб’ютор рішень Uniview в Україні – компанія СВБ “ЦЕНТУРІОН”.

(044) 599-44-25
info@centurions.com.ua